JST MEDIA REPREZINTA REZULTATUL PASIUNII PENTRU FOTOGRAFIE SI RAMURILE DESCENDENTE ALE ACESTUI DOMENIU

Pasiunea a facut ca portofoliul companiei sa inglobeze proiecte performante in diverse domenii, cu un real impact pozitiv asupra dezvoltarii noastre ca punct de referinta in industria foto-video.

Multumita colaborarilor fructuoase si de un inalt grad deprofesionalism, JST Media are sustinerea de a va garanta perfectiunea portofoliilor create si prelucrate, astfel incat in urma solicitarii serviciilor noastre, dumneavoastra veti fi un client multumit si frecvent.

Va invitam sa descoperiti portofoliul nostru, pentru a va convinge de calitatea serviciilor JST Media si totodata de a crea impreuna un parteneriat de tip “win-win”.

JOLIE EVENTS

Jolie Events se ocupa doar de evenimente Sociale si tot ce inseamna crearea evenimentului perfect, este un consultant de evenimente. Insa dincolo de asta Jolie Events isi doreste sa creeze familii fericite si sa porneasca la drum impreuna cu dvs prin sugestii de design al evenimentului si aranjamente florale pe care le vom concepe impreuna.
Pentru detalii nu uitati sa ne vizitati pe pagina de Facebook Jolie Events.

FOTOCLUBBING.RO

Fotoclubbing reprezinta parte de organizare a evenimentelor de club in Jst Media. Ne mandrim cu o multime de colaborari in acest domeniu, alaturi de artisti Dj renumiti. Cea mai indelungata colaborare fiind cea cu echipa Kudos.

Pentru mai multe detalii acesati site-ul www.fotoclubbing.ro

“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK

CLIENTS I’VE WORKED WITH